Välkommen att ta kontakt med oss! 

​Telefon: 

0498-49 10 70
Ring gärna vårt fasta telefonnummer i första hand när du söker oss eftersom vi har dålig mobiltäckning här ute på landet!


Adress:
LivsValHälsa Gotland AB
Garde Nygårds 110
623 63 Ljugarn
                                                                         

                                                                          

 

Förutom vår professionella kompetens har vi lång livserfarenhet med lärdomar från egna sjukdomar, svårigheter och förändringar, som vi har övervunnit på olika sätt.

 

 

 

 

 

 

 

Marita Svärd

marita@livsvalhalsa.se

0702 38 32 33

 

Marita är socionom med drygt 30 års erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete med människor. Många års erfarenhet från den specialiserade missbruksvården och som alkoholcoach i det egna företaget. Har dessutom vidareutbildat sig till mental tränare, ICC coach, NLP-Master Practitioner, hypnoscoach, kostrådgivare, skrattinstruktör och handledare i sorgbearbetning. Intresserad av människor, matlagning, inredning och byggnadsvård. Skrattar gärna och ofta. Har botat sig själv från svåra eksem.

Motto: "Man har inte roligare än man gör sig".

 

 

 

 

Johnny Ahl

johnny@livsvalhalsa.se

0707 35 31 86

 

Johnny utbildar terapeuter i frekvensterapi och behandlar egna patienter med frekvensterapi. Han har tidigare jobbat som företagsledare inom textilbranschen och som redovisningskonsult. Jägare och fiskare med ett stort intresse och kunskap om djur och natur. En riktig skogsmulle. Har botat sig själv från en kraftfull amalgamförgiftning. Läs mer om Johnnys väg tillbaka till livet här
Motto: "Det ordnar sig".

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog