Frekvensterapi

Frekvensterapi bygger på att allt levande har en egen specifik frekvens och det är detta som gör det möjligt att hitta t.ex. en viss parasit och att sedan behandla densamma med frekvensterapi. Denna terapiform är baserad på välkända forsknings- och behandlingsresultat av R.R. Rife och Dr. H.R. Clark. Enligt Hulda Clark så är orsaken till våra sjukdomar bland annat att kroppen är belastad av mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Hulda Clark och Royal Rife anser att det inte finns några kroniska sjukdomstillstånd!

 

Dr. Hulda Clark från boken The Cure for all Diseases:

 

"Elektricitet kan nu användas för att ta bort bakterier, virus och parasiter på minuter inte dagar eller veckor som antibiotika kräver. Det är säkert och utan bieffekter och stör inte andra behandlingar som pågår."

 

F-Scan 3 är en elektronisk apparat som sänder svaga elektriska impulser genom kroppen. F-Scans mycket exakta frekvenser med dess specifika vågformer mäter och behandlar mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Frekvenserna stimulerar och stärker också kroppens immunsystem och kan även förbättra funktionen hos kroppens organ.

 

Läs mer om Frekvensterapi på www.f-scan.se  eller ring Johnny

 

 

Välkommen till vår Hälsogård för frekvensbehandlingar och för att 

 

Senaste teknik från Schweiz, F-scan3 Senaste teknik från Schweiz, F-scan3

Utbilda dig till Diplomerad Frekvensterapeut
med F-Scan3

 

Arbetar du redan idag som terapeut och vill vidareutveckla ditt koncept? Står du i startgroparna att prova något nytt och påbörja en helt ny fas i ditt liv? Eller behöver du ett verktyg att förbättra och/eller underhålla din egen hälsa? Frekvesterapi med F-Scan 3 är svaret på alla dessa frågor - den nya tidens väg till hälsa och välmående!

Detta är verkligen en terapiform som växer - för att den fungerar! Den är dessutom enkel att ta till sig för både terapeut och patient.

Vi har utbildningar till Diplomerad Frekvensterapeut på Hälsogården på Gotland Grundutbildningen är på åtta dagar plus en uppföljningsdag och hålls i vår trevliga konferens, den f d tröskvandringen. Under utbildningen bor du i vackra nyrenoverade rum på Hälsogården och blir serverad hälsosam och näringsrik mat, som till största delen består av raw food. Hos oss finns även träningsmöjligheter och bastu. Under veckan gör vi även några utflykter så du har möjlighet att se vår vackra ö.​

Marita får frekvensbehandling Bild: Marianne Westerlund

All sanning går igenom tre faser
Först förlöjligas den 
Sedan möter den våldsamt motstånd
Sedan accepteras den som självskriven /
Arthur Schopenhauer, tysk filosof

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog