Frekvensterapi och Borrelia-behandling

Som frekvensterapeut har jag mött många Borreliapatienter och något som är gemensamt för de alla är att de under många år mått mycket dåligt. Tyvärr har de flesta dåliga erfarenheter av sjukvården där de inte fått rätt diagnos vilket innebär att de inte heller fått rätt behandling. Borrelia är en mycket lömsk  sjukdom och har över 70 olika symtom vilket för många innebär lika många behandlingar. Dagens symtombehandlande sjukvård har svårt att se helheten vilket drabbar patienten. 

Men trots svårigheterna med Borrelia finns det hjälp att få, även om det kan ta tid. Frekvensterapi grundar sig på det faktum att alla organismer har sin egen specifika frekvens. Det är därför som vi på ett enkelt sätt kan scanna av kroppen och se om det finns Borrelia hos en patient och scanningen tar inte mer än 3 minuter!

Eftersom vi vet den exakta frekvensen för Borrelia så kan vi också behandla den framgångsrikt med Frekvensterapi. Behandlingsperioden ligger någonstans mellan 6 månader och 4 år, allt beroende på i vilket skick patienten är och i vilka stadier Borrelian befinner sig. Frekvensterapi kan kombineras med skolsjukvårdens antibiotikabehandling.

När vi har konstaterat att det finns Borrelia och eventuellt andra fästingrelaterade infektioner hos patienten gör vi en behandlingsplanering tillsammans för att behandlingen ska bli framgångsrik.

 

I behandlingen ingår, förutom frekvensterapi, att göra en detox med olika örtpreparat. Vi renar matsmältningssystemet, tar bort parasiter, renar njurarna och sist renas levern/gallblåsan. Många har problem med Candida och tungmetaller och då måste vi även ta bort dessa.

En borreliapatient är ofta är försurad vilket måste åtgärdas. En sur kropp är bästa grogrund för allt som belastar kroppen, däribland Borrelia. PH-höjande behandling sätts in vid behov.

För att återskapa patientens immunförsvar behövsl nya kost- och dryckesvanor. Här arbetar vi med en 6-månadersperiod med Raw-Food och Living-Food enligt Ann Wigmore. Detta innebär bland annat grönsaker, frukt, nötter, skott och groddar som är oerhört näringsrika. Allt vitt socker, vitt mjöl, mjölkprodukter, potatis, vitt ris, pasta och rött kött tas bort ur kosten. All färdiglagad mat liksom skräpmat tas också bort.

Att vistas utomhus och få frisk luft, sol och motion är nödvändigt för läkeprocessen.

Med den lilla Compacten kan du behandla dig själv Med den lilla Compacten kan du behandla dig själv

För att kunna behandla sig själv rekommenderar vi vår Compact (liten portabel frekvensmaskin). Oftast räcker det inte bara att behandla sig själv utan övriga familjen kanske också behöver behandlingar under lång tid. 

Vi välkomnar alla Borreliapatienter till vår Hälsogård för att lära sig grunderna i de nya kost- och dryckesvanorna, behandlingar med Frekvensterapi, dagliga bastubad i vår infraröda bastu, motion, Kangenvatten som är starkt basiskt vatten för att snabbt höja PH-värdet i kroppen, m.m. Allt för att återskapa immunförsvaret så snabbt som möjligt. Finansiering kan ordnas vid behov.

.

Tänk att såna här små kryp kan förorsaka så mycket skada!
Tänk att såna här små kryp kan förorsaka så mycket skada!
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog