Frekvensterapi

 

Frekvensterapi bygger på att allt levande har en egen specifik frekvens och det är detta som gör det möjligt att hitta t.ex. en viss parasit och att sedan behandla densamma med frekvensterapi. Denna terapiform är baserad på välkända forsknings- och behandlingsresultat av R.R. Rife och Dr. H.R. Clark. Enligt Hulda Clark så är orsaken till våra sjukdomar bland annat att kroppen är belastad av mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Hulda Clark och Royal Rife anser att det inte finns några kroniska sjukdomstillstånd!

 

Dr. Hulda Clark från boken The Cure for all Diseases:

"Elektricitet kan nu användas för att ta bort bakterier, virus och parasiter på minuter inte dagar eller veckor som antibiotika kräver. Det är säkert och utan bieffekter och stör inte andra behandlingar som pågår."

 

F-Scan Touch är en elektronisk apparat som sänder svaga elektriska impulser genom kroppen. F-Scans mycket exakta frekvenser med dess specifika vågformer mäter och behandlar mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Frekvenserna stimulerar och stärker också kroppens immunsystem och kan även förbättra funktionen hos kroppens organ.

 

Läs mer om Frekvensterapi och hur du kan utbilda dig till frekvensterapeut på www.f-scan.se

 

Välkommen till vår Hälsogård för frekvensbehandlingar!

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog