Skriv under vitaminupproret!

Senaste forskningen från 4 forskare knutna till STAD, Stockholm förebygger alkohol och drogproblem, visar att EN MILJON svenskar har problem med bruk, missbruk och beroende av alkohol, narkotika och tobak. EN MILJON! Vad tror du det kostar och hur många dödsfall skördar det varje år? 150 miljarder kronor kostar det oss alla har tidigare beräkningar visat. Varför gör inte Livsmedelsverket något åt det och all undermålig mat som säljs i våra butiker istället för att skicka ut nitiska miljö- och hälsoskyddsinspektörer ut till småföretagare som säljer vitaminer? Hur många dödsfall har de orsakat? Det är rena upp och ner vända världen vi lever i! 

https://vitaminupproret.se/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog