..... och sorgen klev över tröskeln

Den senaste tiden har det varit mycket kring sorg, förluster och sorgbearbetning. Tidningsartiklar i båda Gotlands tidningar, på webben och medverkan i P4 Gotland.med anledning av kursen i sorgbearbetning vid Folkuniversitetet.  

Vid föreläsningen på Almedalsbiblioteket kom 38 personer och många delade med sig av sina erfarenheter av sorg och förluster. Tack alla ni som medverkade!

Föga anade vi då att vi själva skulle få uppleva en förlust knappt en månad senare. Vår älskade lilla Saga kämpade för sitt liv i tre veckor men sen orkade inte hennes lilla kropp. Anemin tog över och i söndags morse tog hon sitt sista andetag. Mattes lilla bebis som gett oss så mycket glädje under sitt korta liv. Hon lämnar oss i stor sorg och saknad. Huset blev så tyst och tomt....   13 januari skulle Saga fyllt 2 år. 

Ni som hade planerat att komma på min föreläsning igår som jag ställde in av ovanstående skäl hör gärna av er om ni vill ha information om kursen i Sorgbearbetning eller om nya föreläsningar. 

Saga och husse leker

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog