Dags att göra något åt klimathotet innan vi utrotar oss själva!

Det är bråttom! Vi har inte mer än 5-6 år på oss att vända skutan enligt Johan Ehrenberg som vi lyssnade på igår på Energiexpo i När. Om 100 år kommer det inte finnas något syre kvar åt jordens befolkning om vi fortsätter med förstörelsen av vår Moder Jord genom användning av olja, kol och gas. Är det en planet i utdöende vill vill lämna åt våra barn och barnbarn? Nej, nu är det hög tid att ta ansvar! Ansvar för att bli prosument, dvs bli din egen elproducent istället för att skänka dina pengar till de stora elproducenterna som Vattenfall, Eon och Fortum. De är tyvärr inte intresserade av annat än att tjäna pengar! Egen el kommer att förändra hela elsystemet! Kan Tyskland förse 55 % av landets elkonsumtion med solel, varför skulle inte vi i lilla Sverige kunna göra det? Tyvärr har den politiska viljan saknats och därför behöver vi själva, var och en av oss ta ansvar för vår klimatpolitik. Vi bytte ut en gammal vedpanna förra sommaren till luft, vatten, värmepump med solceller och nu går vi vidare mot solel! Vi vill uppmana Sveriges alla villaägare att göra detsamma! Med egen el vet vi vilket pris elen har i minst 25 år framåt och med solcellsbidrag är anläggningen betald på 10 år! En verkligt miljövänlig och långsiktig investering! Så sätt igång!
För dig som vill veta mer finns www.egenel.se eller maila Johan Ehrenberg. Han lovade att han svara på alla mail han får.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog