Julmarknad och Gotlands Lucia

Gotlands Lucia 2013 Gotlands Lucia 2013

I lördags hade vi julmarknad, fika och luciafirande på Hälsogården. Dryga 30 personer hittade till oss och fikade, pratade och umgicks en stund. Gotlands lucia kom och lussade. Sju duktiga tjejer som sjöng så vackert så ögonen tårades. Nog är det något alldeles med lucia och alla fina julsånger. Vi hade tur som fick till och med ett par  extranummer. Vi hoppas detta kan bli en tradition hos oss.

Eftersom Lucia samlade in pengar till funktionshindrade barn på Gotland ville vi självklart bidra så vi ordnade lotteri med fina hälsosamma vinster. Under lördag och söndag sålde vi lotter för totalt 1260 kr. som oavkortat går till barnen. Vi tackar alla som köpte lotter och här är de som hade turen på sin sida och tog hem vinsterna:.

  • 1:a pris Presentkort på massage gick till Lilian Smith. Vi tackar Janet Jönsson som skänkte priset
  • 2:a - 4:e pris, Presentkort på detox genom fotbad gick till Josefine Willemo, Victoria Karlström, Birgitta Schuberg
  • 5:e - 7:e pris, Presentkort på bastubad för två personer i infraröd bastu gick till Janet Jönsson,  Estelle Laakso, Karin Scharp

Grattis säger vi till alla vinnare!

På söndagen hade vi vår tredje julmiddag med raw-food och antalet gäster har ökat för varje söndag. Vi har fått träffa så mycket trevligt folk och alla har varit så nöjda med maten. Vi är jätteglada för det. Det här blir också en tradition på hälsogården. Nu är det julstök som gäller innan vi kan unna oss ett par dagar ledigt.

Våra julmiddagsgäster

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog