Snart är det jul

Förrätten och huvudrätten till vår julmiddag förevigad. Vi tycker det här är jättegott! Hoppas att även våra gäster tycker det. Förrätten och huvudrätten till vår julmiddag förevigad. Vi tycker det här är jättegott! Hoppas att även våra gäster tycker det.

Julen närmar sig med stomsteg och på Hälsogården är det full aktivitet. För närvarande planerar vi julmarknad och julmys med grannarna och vi får besök av Gotlands Lucia. Det ska bli roligt att julpynta i vår konferens/samvaro. Vi har även provlagat och smakat alla rätter vi ska på vårt 3-rätters raw-food julmiddag. Vi serverar middagen under december och hoppas att många kommer. Den första bokningen fick vi idag! Vi glädjer oss för det. Mer om julmiddagen finns i vår kalender. 

Tidigare under hösten hade vi besök av Jan och Marie. Två duktiga frekvensterapeuter som lät sig inspireras av raw-food och levande föda. De blev glatt överraskade över att maten var så god och att den dessutom mättade så bra. Ingen behövde gå hungrig! Dessutom blev de varse över att sötsuget försvinner snabbt när man ger kroppen den näring den behöver. Det var verkligen skönt att under en vecka få fokusera på sånt vi igentligen ska göra istället för renoveringar. Lagom till Jan och Maries besök fick vi igång våra inomhusodlingar. Vårt lusthus som jag tyckt varit helt malplacerat och dessutom äckligt eftersom det tidigare fungerat som rökrum fick helt plötsligt en ny innebörd! Det är så intressant att upptäcka att samma sak kan ha så olika betydelse och väcka så olika känslor beroende på ens eget fokus. Lusthuset fungerar alldeles utmärkt till våra odlingar och där växer nu solrosskott, boveteskott, vetegräs och kryddväxter. Jag är mycket nöjd med det. Jag är också mycket nöjd med att fortfarande, 20 november kunna plocka ogräs till vår energisoppa i trädgården. Älskar Gotland! 

Kommentera gärna:

Våra inomhusodlingar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog