Vi bor på världens vackraste ö

Visby i skymningssol
Visby
Johnny och Saga vid Fårö fyr Johnny och Saga vid Fårö fyr

Eftersom vi inte hunnit med att se oss omkring på Gotland under våren och sommaren har vi efter att turistsäsongen tog slut ägnat ett par dagar åt att se oss omkring. En lördag morgon gav vi oss iväg till Fårö med matsäcken i bagaget. Det var så skönt att få ägna tankarna åt något annat än bara renoveringar och kaos vi bor i och vi hade dessutom tur med vädret.Solen sken från en klarblå himmel och värmde gott även om det blåste lite. Vi stannade vid havet och åt och fortsatte sen till fyren på norra Fårö. En eftermiddag när solen sken släppte vi det vi hade för händerna och åkte till Hoburgen. Vilket ställe! Det är nåt alldeles speciellt med den här ön, med havet, raukarna och gravfälten, den är rent av magisk. Det känns som om vi är någon annanstans än i Sverige. Ja, titta själv på bilderna. Jag har ansträngt mig att för inte ha något finger med i  bilden som det brukar bli. dottern har visat mig hur jag ska hålla telefonen :-)
Välkomna hit ni fastlänningar som ännu inte besökt Gotland, vårt B&B är öppet året runt och november - mars har vi Hälsoveckor till ett extra förmånligt pris. 

Hoburgen (södra Gotland)
Hoburgen
Hoburgen
Raukfältet Folhammar i Ljugarn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog