Nu tar vi ett steg till framåt, Hälsoboden är klar

Välkommen in i Hälsoboden Välkommen in i Hälsoboden

Under de senaste veckorna har det varit full aktivitet på Hälosgården från tidiga morgon till sena kvällen. Ett par raw-food luncher har vi avverkat med trevliga gäster och Johnny har haft en del behandlingar och jag en viktminskningskurs. Samtidigt fortsätter renoveringarna och under veckan som gick blev vi klara med Hälsoboden. Det blev riktigt fint i det gamla mjölkrummet efter städning, målning och med butiksinredningen på plats. En del försäljning har det varit med vissa svårigheter för mig att hantera kassan, jag som inte är van. Men med lite träning ska väl det också gå. En familj från Stockholm var här en vecka och hyrde vår fina gäststuga. De var nöjda när de åkte hem och vi hoppas på återbesök. Nu är Johnny igång med matrummet där det blir nya fina tapeter, golv och golvlister och fönsterfoder. Jag är så glad åt den fina gammaldags tapeten vi ska ha där. Har drömt om den i flera år! Mina drömmar/MÅL förverkligas ett efter ett! 

Här fiinns raw-food godis,böcker, ekologiska schampon, krämer, dadlar, fikon, te, alger med mera
LivsValHälsas egna smycke, design Irene Ahl
Vackra halssmycken, design Irene Ahl
Bordet är dukat för raw-food lunch
Trevlig familj från Stockholm på raw-food lunch. Vi hade mycket gemensamt kring hälsa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog