Ett steg framåt, gäststugan är klar

Min underbara man Min underbara man

Så äntligen blev vår lilla gäststuga klar. Den har blivit putsad både ute och inne. Det är tur jag har en händig man som kan göra rördragningar, fixa med el, bygga vägg, montera ihop duschkabin och sätta in ett nytt kök. Hur hade det gått annars? Själv har jag sytt gardiner och kuddfodral och ägnat mig åt det roliga jobbet att pynta och ta in allt porslin och så städa förstås. Vi hoppas att våra gäster som besöker oss kommer att bli nöjda med stugan. Vi är i alla fall nöjda med resultatet med tanke på hur det såg ur när vi startade. Imorgon åker skylten upp vid vägen om att vi har ledig stuga. Bilder på stugan hittar du under fliken Hälsogård/gäststuga. 

Nu är nästa projekt att se till att den lilla Hälsoboden blir klar. Det ska städas och målas därinne och sen ska all inredning på plats. Men till helgen blir det viktminskningskurs så boden får vänta några dagar  till. Förra helgen var vi med på Slåtterfest här i socknen och jag fick några flashback när jag mindes somrarna i Karvia, Finland hos släkten när vi hässjade hö. Nog är det skillnad att bo på landet och på stan.Vi fick smaka den gotländska drycken Dricke och bekanta oss med grannarna. Numera bor vi granne även med bion här i byn (bygdegården) och jag hade gärna gått på bio igår men jobbet med gardinerna fick gå före. Har i alla fall bestämt mig för att Den store Gatsby måste ses.  

Lena och Johnny i förgrunden, det bjöds på mat också
Gunnel som bor granne med min syster Pirjo (sommargotlänning) i Sanda och Gunilla, en av våra grannar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog