Invigningen avklarad och jobbet fortsätter

Landshövdingen klipper bandet och jag tittar på Landshövdingen klipper bandet och jag tittar på

18 juni hade vi invigningen och ingen mindre än vår landshövding Cecilia Schelin Seidegård var här och förättade invigningen. Stress var det in i det sista och vi gick och la oss kl 03.30 för att gå upp 2 ½ timme senare. Men det blev ordning på allt och våra raw-food tårtor med mera uppskattades. Vi hann lagom äta en sill-lunch och fixa nya tårtor innan grannarna gjorde entré. Vi berättade om vår verksamhet och visade lokalerna. Vi är tacksamma för Sivert som är här och sliter och Marita som kom och hjälpte oss under dagen. Dagen efter tog vi ledigt en dag, den första på väldigt länge och unnande oss en skogspromenad i hälsospåret i  Ljugarn. Lagom till midsommar utökades vår hönsfamilj med sex små kycklingar. De är för söta. Vi har fler att vänta eftersom två hönor till sitter och ruvar på ägg. Vi får väl se hur många det blir när de är klara. Nu fortsätter jobbet med att iordningsställa allt så  vi kan ta emot gäster. Under veckan och helgen kör vi igång lnformationer om våra tjänster och på söndag hoppas vi att många vill lära sig att göra raw-fodd godis och bakverk. 

Cicci, jag och Johnny med en melondrink i handen
Bordet är dukat med frukttårta, hallonpaj med chokladsås, dadelbollar, körsbärskyssar, grönsaksstavar, dipsås av miso, kirskålspesto, tapenade och raw-food bröd
En ny familjemedlem

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog