Sakta men säkert skrider jobbet framåt och snart är det invigning

Här är mina måleriprojekt, så småningom ska de bli ett gym här Här är mina måleriprojekt, så småningom ska de bli ett gym här

De senaste veckorna har vi haft arbetsdagar på sådär 14 timmar så det är inte utan att vi börjar känna oss lite möra. Det är tur vi vet hur man gör energisoppa så vi får energi att orka med allt. Men som vanligt har vi två tidsoptimister varit för optimistiska igen vilket innebär att vi inte kommit så långt i våra renoveringar som vi önskat. En del  missöden har vi haft på vägen men det är ingen idé att älta sånt utan det är bara att gå vidare. Vår gäststuga är snart klar i alla fall och har genomgått en rejäl förändring, med nymålade väggar, tak och nytt golv. så nu är vi av med nikotinlukten vilket känns bra. Nu fattas bara en vägg och att montera in köket så kan vi börja möblera. Det som är allra roligast! Mina gamla inredningsarkitektdrömmar får fart igen. För tillfället har jag ett stort målningsprojekt på gång på loftet och när det är klart har jag målat ca 300 meter lister, 30 stolar till vår konferens, fyra sängar, nåt bord och lite till. Maken suckar lite över att jag envisas med att måla med linoljefärg (fast inte allt) eftersom det tar sån tid, men fint blir det. På tisdag har vi invigning och ingen mindre än landshövdingen på Gotland Cecilia Schelin Seidegård inviger gården. Det ska bli så roligt! På eftermiddagen kommer vi ha öppet hus för våra grannar och vi kan i alla fall stolt visa upp vår fina konferens/samvaro. Även bastun är installerad och provad. Det är härligt med bastu, har saknat det sen vi lämnade Sorunda. Våra höns värper ägg åt oss och just nu har vi t o m tre som ruvar så vi räknar med att få kycklingar till midsommar. en ny upplevelse för en stadsbo som mig. Det är tur jag har en man som är en tusenkonstnär som varit med om det mesta i livet. Våra fina grannar Joakim och Marlene har hjälpt oss på olika sätt vilket vi är så tacksamma för eftersom vi har så mycket jobb. Sivert har också kommit som räddaren i nöden. Vi får nog räkna med att det tar några år att få den ordningen som vi vill. Tråkigt har vi aldrig! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog