Invigningen spikad

Johnny i vårt blivande sovrum Johnny i vårt blivande sovrum

Nu är det bråda dagar och vad roligt och spännande allt känns! 18 uni kommer vi att ha vår invigning och vi kommer att få mycket celebert besök, men just idag avslöjar vi inte av vem. Vi är i alla fall väldigt glada.

 

Just nu jobbar vi på många fronter samtidigt, utomhus med att få bort en massa löv, Johnny har beskärt en del träd och jobbat i vårt trädgårdsland där det just nu finns ett antal svartvinbärsbuskar och hallonbuskar vi köpte förra helgen. Snacka om "superfood" med mycket antioxidanter och vitaminer. Jag ser fram emot att få plocka bären. Till helgen fyller vi på i trädgården med fruktträd och en del perenner. Apropå superfood så kan vi konstatera att vår lilla Saga blir en riktig raw-food hund, hon äter glatt av mattes vitkålssallad, morötter, äpplen, potatis med mera.

 

Ett antal hantverkare har också passerat revy här för diskussioner och offerter kring värme, el, rör och allt som vi behöver sätta oss in i och förbättra.

 

Johnny har flyttat ut tre garderober från vårt blivande sovrum, vilket inte var någon enkel match precis. De var spikade både i väggen, sockeln och emellan med riktigt rejäla spikar. Garderoberna flyttades istället in till vårt blivande arbets-/gästrum där det blir en hel garderobsvägg. Imorgon börjar jobbet med att göra en ny vägg i sovrummet där vår walk-in-closet blir. Det ska bli roligt att få lite ordning på kläderna. Sen vi flyttade hit har jag inte hittat mina långbyxor. De ligger väl nerpackade någonstans. Men än så länge har jag klarat mig utan dem eftersom jag mest gått i arbetsbyxor. Här är det arbetsbyxor , fleecetröja och osminkat som gäller, inte kjol och pumps som jag egentligen gillar, men de tiderna kommer väl också så småningom.

 

Kom på att jag inte avslöjat för fastlänningarna vad kaitlab betyder som är en beskrivning av mig. Det betyder vänsterhänt på gutemål.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog