Det är mycket nu...

Johnny rensar och gör fint i växthuset
Vårt lusthus som behöver en uppfräshning både in- och utvändigt Vårt lusthus som behöver en uppfräshning både in- och utvändigt

Oj, vad fort tiden går! Alldeles för fort, sommaren närmar sig med stormsteg vilket i och för sig är trevligt men det är mycket jobb som återstår för oss. De senaste veckorna har vi inte hunnit med så mycket av våra renoveringar som vi skulle velat. Vi har istället burit bort alla grejer från gäststugan för att kunna nikotinsanera den. Efter åtta års rökning är hela stugan gul vilket inte varken luktar eller ser speciellt fräscht ut. Allt måste tvättas/skuras först och sen målas för att det ska gå att vistas där. Igår var Robert här och servade luftvärmepumpen både i ladan och i gäststugan. Det är ju ett under att det överhuvudtaget gick att serva med tanke på allt nikotin som fanns i den. Men vi är glada för det eftersom det sparade oss kostnaden för en ny luftvärmepump. Vår trevliga granne, Joakim som jobbar inom glasbranschen var här förra veckan och bytte trasiga glas i växthuset. Johnny har plockat glassplitter i växthuset idag så nästa vecka räknar vi med att börja så en massa frön så vi får riktigt mycket grönskaker till sommaren. Vårt lusthus  som även det är nikotinförgiftat kommer vi också att använda som växthus så nu ska jag komma igång med våra inomhusodlingar av skott och vetegräs. Det blir skojigt! Vi har också börjat med kontoret där det också ska målas. Men innan vi kommit så långt är det mycket underarbete som ska göras och Johnny har skruvat ner alla skåp som fanns där och burit iväg dem. Ett par resor har gjorts till Sorunda också  för att flytta det sista därifrån. Bara virket vi hade där tog en dag för oss att få upp på loftet. Så nu kan vi bygga en vägg i vårt kommande sovrum så vi får en walk-in-closet. Inte dumt. Till helgen kan vi fira att vi bara har ett boende att ta hand om. Känns skönt! För ett par veckor sedan fick vi vårt tredje barnbarn Molly och lilla Saga har tappat sin första tand. Långtråkigt har vi aldrig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog