En händelserik vecka

Oj, vad fort tiden går när man har roligt. Under veckan har vi haft mycket kontakt med Lisa Berg, konstnär från Ljugarn då hon gjort vår nya logga, en vacker bild på vårt hus. Vi är jättenöjda. Den kommer att användas i annonser, visitkort, vykort med mera. 

 

Vi har också hämtat vår nya lilla familjemedlem, en jättesöt liten taxvalp. Det är så roligt att vara matte och husse igen. Hon älskar att pussa på sin matte och husse och nafsa oss i öronen vilket känns med tanke på att hon har sylvassa små tänder. Huset i Sorunda såldes också endast fyra dagar efter visningen. Det känns skönt och gör att vi kan fokusera på allt vi behöver göra här istället.

 

Till helgen hyrde vi en slipmaskin och har kommit igång med renoveringarna ute i ladan. Johnny har slipat golvet i den f d tröskvandringen som ska bli vår konferens/samvaro. Sen ska det läggas på olja. Vi ska även måla väggarna och den öppna spisen och diverse annat smått fix. Det tar nog några dagar till innan det är klart. Det kommer bli riktigt fint. Jag har skurat väggar och tak i köket och toaletten för att förbereda inför målning.Med tanke på alla matrester, flugskitar och annat äckligt drar jag slutsatsen att de här utrymmena aldrig varit grovstädade. Så rent som det är nu har det nog inte varit sen ladan byggdes om 2004. Ikväll blev i alla fall taket och taklisterna målade i köket och taklister och fönster i toaletten. Arbetet fortsätter imorgon.

 

Under veckan har jag provat en del nya rawfood recept. Bland annat en jättegod paj och riktigt goda kakor med nötter, hallon och choklad. Vi har njutit av allt det goda. Snart behöver jag komma igång med matsedeln inför våra hälsoveckor och sen ska den ju provas också innan gästerna kommer. 

 

Jag har tagit lite bilder som jag hoppas kommer in här snart. Ska leta efter sladden i veckan. Dottern Lisa kommer till påsk och hon som är en riktig datanörd ska få lära mig alla knep och knåp för att få in bilder i datorn utan sladd. 

 

Nu är det god natt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog