Äntligen hemma igen

Efter en dryg vecka på fastlandet är vi hemma i Garda igen. Mycket har hänt under veckan, seminarium om Sockerberoende, Johnny hade möte med sina frekvensterapeuter, Skandinaviska Ledarhögskolans vårmöte, begravning och en tripp till Göteborg där vi provade en infraröd bastu. En infraröd bastu ska vi ha på Hälosgården eftersom den har flera fördelar jämfört med en "vanlig" bastu. I en infraröd bastu svettas man 2-3 ggr mer (trots att temperaturen är mellan 40 och 60 grader) eftersom det infraröda ljuset går djupare in i kroppen . Bastun lindrar hudbesvär, stärker immunförsvaret, ger en kalorförbränning, förbättrad hjärtkärl kondition och rensar ut gifter ur kroppen. Förutom de här fördelarna är bastandet avstressande och avslappnande. Det kommer till och med att finnas musik i bastun! Det känns härligt att kunna erbjuda det till våra gäster! Bastun kommer om någon vecka.

 

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga och det bästa med att vara hemma är att vi kan äta bra mat igen. I vanliga fall brukar vi alltid ha med oss matsäck när vi åker bort men det funkar ju inte när man är borta i fyra dagar och bor på hotell. Vi har därför varit hänvisade till "vanlig lagad mat" vilket inte varit varken speciellt gott eller näringsrikt. Jag som i vanliga fall inte är speciellt stor i maten har ätit jätteportioner och ändå varit hungrig hela tiden. Så blir det med näringsfattig mat. Efter att ha ätit raw food i snart ett par år och levande föda i snart ett år kan vi bara konstatera igen hur bra den maten är. Den både mättar och ger bra mående.  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog