Ny i Hembygdsföreningen

Idag har vi träffat en del av våra nya grannar i Garda på Hembygdsföreningens årsmöte som vi hade blivit inbjudna till. Vi blev väl mottagna och välkomnade till Garda och fick vykort. Självklart blev vi genast medlemmar i föreningen men avböjde i nuläget engagemang i styrelsen. Vi har ju en del erfarenheter av styrelsearbete både Johnny och jag men just nu måste vi lägga allt krut på företaget och allt vi har att göra här hemma för att kunna komma igång med verksamheten till sommaren. Vi delade ut våra broschyrer och berättade om vår verksamhet och våra grannar verkade intresserade. Så snart vi renoverat i vår konferens/samvaro ska vi bjuda in hela socken på information om det vi erbjuder och prova-på behandlingar. Det blir kul!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog