Du kvinna, har du en överkonsumtion av alkohol?

 

Vill du må bättre i både kropp och själ? Ta kontrollen över ditt liv? Få bättre                                    relationer och mer energi?


Välkommen till vår Hälsogård på världens vackraste ö, Gotland, för en livsstilsförändring. Här tar vi hand om hela dig.

Vi vänder oss framför allt till medelålders och äldre kvinnor men tar även emot män. Vi jobbar dock enbart med enkönade grupper. Vi vänder oss även till dig som vill ha ett alternativ till den offentliga vården och som har ett stort behov av integritet och skydd mot insyn. 

Vårt mål är att du ska må bra i både kropp, knopp och själ när du lämnar vår behandling.  Nykterhet och återfallsprevention, hälsokontroll, detox och näringsrik mat, mental och fysisk träning, sorgbearbetning, öka livsglädjen och hitta hem till dig själv är medel för att nå målet. Med vårt stöd gör du en livsstilsförändring till ett bättre liv.

Vi tar emot max fyra gäster i taget. Har du ett beroende av alkohol rekommenderar vi dig vår grundbehandling fyra veckor med uppföljning under ett år. Har du en överkonsumtion av alkohol och behöver byta miljö för att lättare kunna bryta dina mönster är du också välkommen till oss. Hur länge du stannar hos oss avgör vi tillsammans utifrån din speciella situation. Oavsett om du har ett beroende eller en överkonsumtion av alkohol gör vi en individuell behandlingsplanering.

Vi har lång dokumenterad erfarenhet av att arbeta med alkoholproblem och hälsa. Vi arbetar med forskningsbaserade metoder.

Diskretion och sekretess är självklart. Boka nu!


 

 Har du haft alkoholproblem som du tagit dig ur men känner ändå att livet inte riktigt blev som du hade tänkt?

 Är du anhörig och behöver få stöd och hjälp?

◊ Behöver du hjälp med att bli rökfri?

Välkommen att boka tid för en individuell rådgivning/coachning hos Marita. Vi jobbar både med män och kvinnor

 
"Av alla nyktra alkoholister som inte gjort andra livsstilsförändringar än att sluta dricka och gå på AA var 28 % nyktra efter två år. Bland dem som slutade röka, minskade sitt kaffedrickande och började äta näringsriktig kost och dessutom lägga in fysisk aktivitet  var 86 % nyktra efter två år" Terence Gorski, amerikansk beroendespecialist

 Välkommen till vår Hälsogård!

 

I närheten av Katthammarsvik
Stranden i Ardre
Raukar i Folhammar, Ljugarn
Väderkvarn i Garda
På promenad
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg1000länkar.com - gratis länkkatalog